Gratis verzenden!
Informatie: Uw browser accepteerd geen cookies. Cookies worden gebruikt wanneer u producten in het winkelwagentje plaatst en zijn dus vereist voor een goede werking van deze site.

Error: Sorry, maar het product wat u zoekt is niet gevonden!

Klant recensies

Lin Kortenray  (dinsdag 05 april 2011)
Waardering: 5

Het werkt echt, ongelooflijk!!!rnWas net als de rest van de mensen een beetje sceptisch van nou ja, het zal wel.Toch maar besteld vanwege de vele goede reacties en idd, de geur verdwijnt volledig!Enige kleine nadeel is dat UF2000 zelf ook een geur nalaat, niet dat deze storend is..Maar voor de rest top product!Oja, even erbij vermelden dat ik het voor hondenpies heb gebruikt!Ik kan het iedereen echt aanbevelen!


Dominique Delobelle  (maandag 23 augustus 2010)
Waardering: 5

Vandaag ontvangen en onmiddelijk in gebruik genomen. Onze zetel zat echt onder de kattepis van onze kater. Met niets kregen we de geur weg. Nu heb ik uf 2000 op de stof gespoten en het ga inderdaad weg. Morgen zal ik het nog eens doen(want stonk echt). Op het leer van de zetel heb ik dan de ecopet gebruikt en het scheelt veel dat de geur aan weg gaan is. Want onze kater had z'n best gedaan. Dus de redding is nabij.Gelukkig dat ik verder zocht naar een produkt op internet,want al de rest was niets.


Renť Vliet  (maandag 05 juli 2010)
Waardering: 5

Ongelooflijk maar waar. Twee ongelukjes van een bijna 15 jaar oude hond in ťťn week tijd. De warmte deed de lucht verergeren. Maar dit Ecodor UF2000 deed de lucht na twee keer behandelen verdwijnen als sneeuw voor de zon.


  (donderdag 29 januari 2009)
Waardering: 4

Mijn kat heeft blaasproblemen en wil af en toe nog weleens buiten de kattenbak plassen of per ongeluk een urinevlek achterlaten op bekleding. Dankzij de producten van Ecodor kan ik de vlekken en de geur verwijderen. Echt een aanrader voor alle bezitters van katten met een blaasprobleem!


  (vrijdag 21 november 2008)
Waardering: 5

Via Google ben ik op deze site gekomen en wat een geluk.

we hebben een beetje moeite om onze pup zindelijk te krijgen en zo nu en dan laat ze een plasje achter op plekker waar het niet hoort.
we hebben een grindvloer en dus moeilijk schoon te maken, maar met EcoPet en UF2000 komen we een heel eind.
het werkt echt "


- AKTIE produkten -

UF2000 4Pets 1 op 5 Concentraat - 1 liter
UF2000 4Pets 1 op 5 Concentraat - 1 liter
EUR 49,95
EUR 44,95
u bespaart: 10.00%
Bestellen
UF2000 4Pets - 0,5 liter + 1 liter navul
UF2000 4Pets - 0,5 liter + 1 liter navul
EUR 29,90
EUR 25,41
u bespaart: 15.00%
Bestellen
UF2000 4Pets- 0,5 liter x 6
UF2000 4Pets- 0,5 liter x 6
EUR 77,70
EUR 58,28
u bespaart: 25.00%
Bestellen
UF2000 1 op 5 Concentraat - 1 liter
UF2000 1 op 5 Concentraat - 1 liter
EUR 49,95
EUR 44,95
u bespaart: 10.00%
Bestellen

Shop menu


Toon alle producten


Uitgebreid Zoeken
Wachtwoord vergeten?
Bent u een nieuwe klant? Registreer dan hier

Beoordelingen

Mariska Vandevelde schreef:
Heel goed product. Aangename geur en eindelijk een product dat werkt.

eddy moens schreef:
hoikes, Toen mijn poezen ergens geplast hadden was me dat een "bijzonder" vervelende reuk...en heb toen op internet gezochtnaar urineontgeurders ben ik op ecodor gevallen ... welnu na een twee of drietal keren te spuiten met de bus moet ik eerlijk toegeven dat de reuk (zal nie zeggen stank...) toch zo ooed als verdwenen is hoor ... daarom beveel ik iedereen aan die met "vervelende" reukjes te maken heeft om ecodor te bestellen ... thanks

Annemie Van Schuylenbergh schreef:
Goede producten en correcte service!

Pierre Verschueren schreef:
Ecoclinic is een aanrader voor verwijderen van ...geuren

Adrianus Kaam schreef:
Dienst verlening was heel goed, en de levering ook, over de producten ben ik zeer tevreden,Wij hebben toiletten die met een gewoon product javel, dettol,cif, noem maar op hoeveel keer je ook poets, elke dag drie keer per dag het bleef naar urine ruiken maar nu komt er geen urinelucht meer uit, nog twee keer behandelen en alles is super, een zeer tevreden klant, had ik dit maar eerder geweten was al van plan om nieuwe toiletten te plaatsen.

Kies uw taal

NederlandsFrancaisDeutschEnglish

Voor informatie bel:

+31 10 248 11 22

Uw Mandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.
Klanten reakties

 

Betalingsmethoden
Welkom bij Ecodor De verzendkosten binnen België bedragen € 5,95 (tot 30kg). Vanaf een bestelwaarde van € 45,00 berekenen wij geen verzendkosten (tot 30 kilo) voor zendingen naar NL en B.Ontvang 15% korting! Heeft u reeds Ecodor consumenten producten gekocht en uitgeprobeerd? We horen graag wat u ervan vindt. Schrijf een recensie over onze producten en u ontvangt een kortingscode welke recht geeft op een korting van 15% op uw eerstvolgende bestelling van Ecodor's consumenten product(en). Klik HIER voor reeds geschreven recensies.

The World of Ecodor

The World of Ecodor

Who's Online