Gratis verzenden!
Informatie: Uw browser accepteerd geen cookies. Cookies worden gebruikt wanneer u producten in het winkelwagentje plaatst en zijn dus vereist voor een goede werking van deze site.

Error: Sorry, maar het product wat u zoekt is niet gevonden!

Klant recensies

Majda Al Merrouni  (dinsdag 12 augustus 2014)
Waardering: 5

Na zoveel chemische producten te hebben gebruikt eindelijk een natuurlijk product gevonden dat echt werkt!!Voor oudere plekken moet je wel overvloedig spuiten en herhalen maar het werkt! Hierdoor is het product wel erg snel op dus raad ik aan om meteen genoeg te bestellen!


Kristien Schoenmaeckers  (vrijdag 13 augustus 2010)
Waardering: 4

We hebben de UF2000 nu 2 dagen in huis, en zodra je het op de urinevlek gesprayd hebt, is de geur al snel verdwenen. De katten hebben hun vertrouwde plekje al achtergelaten voor een ander dat ze voordien ook al een keertje gebruikt hadden. Hopelijk verhuizen ze nu snel weer naar de kattenbak! Helaas is de fles, met twee plassende katten, al bijna leeg, dus tijd voor een navulverpakking!rnOok over de vlekweg heel tevreden, kotsvlekken waren in een mum van tijd uit onze zetel. Enige nadeel is dat er wel een kring te zien is op sommige plaatsen...


Marita Emmers-Vanhoof  (woensdag 12 mei 2010)
Waardering: 4

Hallo, een tijdje terug heb ik enkele produkten aangekocht van ECODOR ...ik moet zeggen dat het een prima produkt is .Met 6 chihuahua's en enkele poezen in huis gebeurt er al eens een ongelukje ...voor als als er een chi-pupje bijkwam en de andere ook nog lieten zien dat zij eigenlijk de baas des huises zijn .Gevolg...al de urine geur drong door in de voegen ...ondanks vele malen poetsen..de geure bleef ...tot ik ECODOR gebruikte ...geurtjes weg , zelfs in de voegen van de vloer en hun favoriete plekje was zoek .Binnenkort komt er opnieuw een pupje bij dus zal zeker mijn voorraad aanvullen !!!!


L.L.J. Ooms  (donderdag 28 januari 2010)
Waardering: 4

Via een artikeltje van "Tante Kaat" hoorde ik voor het eerst over jullie producten. Na de (snelle)levering van het Combipakket ben ik onmmiddellijk aan de slag gegaan met de urinedetector en ik moet zeggen: een fantastisch product. Mijn methode om met een zaklamp langs de muren te schijnen en zo eventuele sproeivlekken op te sporen was niet slecht maar, zoals nu blijkt, heb ik toch een aantal vlekken gemist. Na verwijdering ervan en even nasproeien met UF2000 is elke restgeur verdwenen. U hebt er een zeer tevreden en zeker terugkerende klant bij.rn


  (zaterdag 07 maart 2009)
Waardering: 4

Prima product
Ik heb de eerste keer alleen de UF2000 spray gekocht en deze werkte prima. Voor de gordijnen heb ik nu het combi pakket gekocht (de andere fles verneveld beter). Helaas werkt de lamp niet echt bij mij. We hebben gister het hele bankstel aan een zoektocht onderworpen maar we konden geen enkele urineplek vinden! Vandaag kon ik aan het gedrag van de kat precies zien waar hij had gesproeit zodat ik het alsnog kon insprayen. De flessen zijn wel enorm snel leeg!
Voor gordijen, is het misschien een optie om een soort wasmiddel te ontwikkelen??


- AKTIE produkten -

UF2000 4Pets - 0,5 liter + 1 liter navul
UF2000 4Pets - 0,5 liter + 1 liter navul
EUR 29,90
EUR 25,41
u bespaart: 15.00%
Bestellen
UF2000 - 0,5 liter + 1 liter navul
UF2000 - 0,5 liter + 1 liter navul
EUR 23,90
EUR 21,51
u bespaart: 10.00%
Bestellen
UF2000 4Pets 1 op 5 Concentraat - 1 liter
UF2000 4Pets 1 op 5 Concentraat - 1 liter
EUR 49,95
EUR 44,95
u bespaart: 10.00%
Bestellen
UF2000 1 op 5 Concentraat - 1 liter
UF2000 1 op 5 Concentraat - 1 liter
EUR 49,95
EUR 44,95
u bespaart: 10.00%
Bestellen

Shop menu


Toon alle producten


Uitgebreid Zoeken
Wachtwoord vergeten?
Bent u een nieuwe klant? Registreer dan hier

Beoordelingen

CHRISTINA VELDEMAN schreef:
Het product ontgeurt goed. Het werkt wel minder op poreuze steen. Er wordt wel merkelijk minder in huis geplast.

Dennis Van Waelderen schreef:
snelle, vlotte transactie en levering maar bovenal zeer goede kwaliteit van product(en)

Sven Lauwers schreef:
Dit product heb ik jaren en jaren gemist. Niets hielp, en Ecodor is een ware revelatie. Zo goed als gedaan met geur van katers in en rond het huis (ze komen wel terug hoor, maar het is even snel weer weggespoten). Echt een product om U tegen te zeggen en net zoals ik sceptisch was en dacht \'ach nee, weer zo een produkt dat veel kost en niks doet\', kan ik elke twijfelaar nu zeggen: \'koop ecodor, het is werkelijk een top top top product\'. Bedankt Ecodor, een tevreden klant meer!

Pierre Verschueren schreef:
wij zijn heel tevreden over het geleverde produkt tegen urinegeur, aanrader

Pierre Verschueren schreef:
Ecoclinic is een aanrader voor verwijderen van ...geuren

Kies uw taal

NederlandsFrancaisDeutschEnglish

Voor informatie bel:

+31 10 248 11 22

Uw Mandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.
Klanten reakties

 

Betalingsmethoden
Welkom bij Ecodor De verzendkosten binnen België bedragen € 5,95 (tot 30kg). Vanaf een bestelwaarde van € 45,00 berekenen wij geen verzendkosten (tot 30 kilo) voor zendingen naar NL en B.Ontvang 15% korting! Heeft u reeds Ecodor consumenten producten gekocht en uitgeprobeerd? We horen graag wat u ervan vindt. Schrijf een recensie over onze producten en u ontvangt een kortingscode welke recht geeft op een korting van 15% op uw eerstvolgende bestelling van Ecodor's consumenten product(en). Klik HIER voor reeds geschreven recensies.

The World of Ecodor

The World of Ecodor

Who's Online

We hebben 1 gast online