UF2000, contre l’odeur d’urine des chats
UF2000 for Pets - 500 ml 
Commander
 

UF2000 est un neutraliseur d'odeur remarquablement efficace contre les odeurs d'urine de chat. De surcroit ce traitement est totalement biologique et écologique ; il n'est absolument pas polluant.

UF2000 peut être pulvérisé sur un grand nombre de surfaces. Il peut également traiter directement la caisse de déjection de votre animal de compagnie.

Exemples d'application : chenils et refuges pour chiens et chats, niches et couffins, caisse de déjections.

Surfaces pouvant être traitées avec UF2000 : pierre (mur) et graviers, béton, bois (parquet), linoléums, textiles (vêtements, canapés, matelas), joints de carrelage et pavés, tapis et paillassons, meubles, etc..

Commentaires
Eindelijk een product wat wel goed werkt
Ecrit par Jolanda
Hey Robin, 
Nog bedankt voor de goede service, had UF2000 de volgende dag al binnen, en dat terwijl ik zo laat belde. Echt super! Heb gelijk de bank ingespoten, na meerdere keren gebruik, is de (kattenpies)lucht al een heel stuk verminderd. Moet het nog een aantal keren herhalen, maar heb er alle vertrouwen in dat het zo goed als helemaal weg trekt. Tenslotte is het nu al voor meer dan de helft weg! Eindelijk een product wat wel goed werkt! Zal het ook aan mijn vrienden vertellen.

Wat een geweldige service van jou en Eco
Ecrit par I. Bronckhorst
Hierbij wil ik je ten eerste heel hartelijk danken voor de toegestuurde spulletjes! Wat een geweldige service van jou en Ecodor. 
De behandeling van mijn vloerbdekking met uf2000 heeft gedeeltelijk geholpen, ik denk ook omdat het er al een tijdje inzat, de kat heeft nl. op plaatsen geplast die ik later pas ontdekt heb, en wat is het hardnekkig.....ik heb een stoomreiniger kunnen lenen en de combinatie van die 2 dingen heeft wel redelijk geholpen. Ik hoef in ieder geval dankzij jou en de stoomreiniger geen hele nieuwe vloerbedekking te kopen! 
Inmiddels heb ik een nieuw katertje.....die heeft een paar ongelukjes gehad, en ik merk dat de uf2000 daar wel goed tegen helpt! 
Nogmaals....dankjewel....en als ik nog eens een nieuwe fles nodig heb bestel ik die graag bij jullie....en ik zeg het voort.... 
Heel hartlijke groet, 
Inge

mijn mening is zeer positief!!!
Ecrit par Marijke S.
Hoihoi! 
 
Jaja! 
 
Heb mijn bankhoes er toch af kunnen halen, naar de stomerij gebracht. De vulling ingespoten en daarvan is de pisgeur zo goed als weg. (ik ruik eigenlijk nog het meest die lucht van de frebeze...) 
 
Gister heb ik de hoesen er weer om heen gedaan en de stomerij heeft daar de geur niet helemaal uitgekregen, dus heb ik de hoesen ook nog ingespoten, dat is dus nu nog aan het drogen. 
 
Maareh... mijn mening over dit product is tot nu toe zeer positief!!! Heb het al mee gegeven aan een vriendin die haar vloer daarmee gaat behandelen. 
 
Groetjes, 
 
Marijke

Na een aantal dagen is de geur nu wel op
Ecrit par Cecile de Heer
Geachte heer Kanters, inderdaad, na een aantal dagen UF2000 gesprayed te hebben, is de geur nu wél voldoende opgelost.....Ik zal z.s.m. het bedrag van het flesje overmaken! 
 
Hertelijk dank voor alle moeite, 

Bedankt voor de snelle levering en, het
Ecrit par Rene J.
Beste Robin, 
Bedankt voor de snelle levering en inmiddels heeft het ook al zijn werk gedaan en ......het werkt ! 
Wil het geld nu overmaken maar kom geen "gewoon" bank of giro nr. tegen op de bijlage. Is dit een gedeelte uit jullie IBAN Nr.? 
Kun je dit nog even doorgeven svp. 
vrgr Rene J.

Ik ben van beiden producten ongelooflijk
Ecrit par N. Vermeiren
Ik heb de producten vorige week ontvangen. Dank voor uw snelle reactie.  
Ik ben de flesjes aan het uitproberen en ben van beiden ongelooflijk tevreden. Ik heb de betreffende probleemplaats reeds meerdere malen behandeld met UF 2000 en de geur is toch stilaan aan het oplossen. Niettegenstaande ik al heel veel producten geprobeerd had (met alle nodige bijkomende geuren uiteraard), werkt UF 2000 toch nog om het meeste van de geur weg te nemen. Als ik dit van het begin had geweten, dan had ik mij uiteraard al veel eerder tot jullie gericht. 
 
Groetjes

Lang gezocht en toch datgene gevonden wa
Ecrit par Bert Dijkstra
Zojuist een nieuwe bestelling gedaan voor jullie produkt UF2000. 
Zo'n 1 a 2 jaar geleden met jullie produkt in aanraking gekomen.Lang gezocht en toch datgene gevonden wat wij nodig hadden. 
Het probleem bij ons was/is dat onze kater bij de achterdeur en tussendeur plast. Daar wij een siergrindvloer hebben is dit niet 1,2,3 schoon te maken.De urine trekt snel diep weg. 
UF2000 is de oplossing !!!! De plek eerst goed schoon maken met een sopje en dan UF2000 erop spuiten en de geur is met een aantal dagen verdwenen. 
Geweldig spul. Top.

Wat een geweldig snelle service, en het
Ecrit par Jane C.
Hallo medewerkers Ecodor, 
 
Een half jaar terug heb ik een flesje UF2000 besteld om uit te proberen. Wat een geweldig snelle service, en het product is nog beter. Helaas is mijn hondje incontinent aan het worden en ik zal binnenkort zeker een nieuwe fles bestellen. Want UF2000 voldoet ruimschoots aan de belofte en ik ben meer van 100% tevreden. 
 
Met vriendelijke groet, 
Jane C.

het produkt gelijk uitgeprobeerd en het
Ecrit par danielle scholtes
Hallo mevrouw,Meneer  
ik had vd week een bestelling bij jullie geplaatst en ik heb deze vandaag al binnen gehad 
bedankt voor de snelle bezorging 
ik heb het produkt gelijk uitgeprobeerd en het werkt echt! 
ik heb het geldvandaag nog overgemaakt naar jullie rekening 
alvast bedankt en ik zal in de toekomst zeker gebruik blijven maken van jullie goede produkten! 
 
Met vriendelijke groet

Had ik dit produkt maar eerder ontdekt..
Ecrit par D. de Vos
Ben heel tevreden over uw produkt UF2000. Gebruik het om de katteurinegeur weg te nemen bij de voordeur en dit lukt. De stank is helemaal weg en wel meteen nadat ik het heb schoongemaakt en daarna UF2000 erop heb gespoten. Had ik dit produkt maar eerder ontdekt zou me heel wat ergenis bespaart hebben.  
 
Ook dank voor de snelle levering. 
 
D. de Vos

Ecodor, Ik ben jullie echt super dankbaa
Ecrit par Bianca B.
Hallo medewerkers, 
 
Ik heb vorige week jullie producten ontvangen en ben het gelijk uit gaan proberen. 
Ik heb een kamer waar mijn kater een tijdje ziek heeft gelegen met blaasproblemen en het stonk daat dus behoorlijk. Ik had nooit verwacht dat ik de geur ooit nog uit die kamer zou krijgen maar het is na 3 behandelingen helemaal weg! 
Eindelijk een product wat dus wel doet wat het zegt! 
 
Ecodor, Ik ben jullie echt super dankbaar!!! Groetjes Bianca B.  
(bestelnr. 453) 
 
Ook dank voor de snelle levering

Het enige product dat echt werkt tegen g
Ecrit par Sebastiaan Kalshoven
Wat een top product! Tot op heden heb ik al een heleboel producten uitgeprobeerd, maar dit is het enige product dat echt werkt. Ik ben echt blij dat ik jullie product heb gevonden. 
 
Sebastiaan Kalshoven

Een wondermiddel!
Ecrit par Leijden van Amstel
Een van onze poezen had een paar keer een ongelukje(?) bij de voordeur. Op woensdag een fles UF 2000 besteld, op donderdag ontvangen, meteen gebruikt: een wondermiddel! 
Dank voor de supersnelle service en de oplossing voor het probleem. 
 
R. Leijden van Amstel

Dit helpt wel
Ecrit par AnnemiekGrootjen
Een onzindelijke kat is al niets, maar de stank van urine al helemaal niet. Dit spul zorgt echt dat de vieze lucht van urine verdwijnt. 
Annemiek Grootjen

Enorm snelle levering! En het werkt prim
Ecrit par Yacintha Pex
Via Kattengedragsadvies bureau aan dit product gekomen. 
Enorm snelle levering! En het werkt prima. 
Onze kat bleef maar plassen bij de voordeur. Ondanks herhaardelijk schoonmaken bleef ze dat doen. Nu zijn we erachter dat de plasgeur helemaal is doorgetrokken totin de betonnen vloer. 
Inmiddels hebben we een paar keer de ecodor erop gespoten en afgedekt met plastic. Nu is de geur bijna weg. De tweede fles is in bestelling en we hebben goede hoop dat het binnenkort helemaal verdwenen is.

Superspul!!
Ecrit par an78
Waarom heb ik hier niet eerder van gehoord?!  
 
Ik heb het woensdags besteld, donderdag had ik het binnen. Na 1 dag was mijn huiskamer weer aangenaam vertoeven. De bank staat te drogen en met 1 keer sprayen is de lucht al zo goed als weg. Oke de vlekken hebben nog wat behandeling nodig. Maar wat een supermiddelen en een service. Ik ben meer dan enthousiast.. dus ik zeg het ook zeker voort!  
 
Bedankt!  
 
Groetjes Annemarie

Ik ben er zeer tevreden mee !!
Ecrit par Nancy
Hallo Robin,ik ben nu sinds maart de producten aan het uitproberen en ben er zeer tevreden mee !! 
Het zal nu wel even duren dat ze opgebruikt zullen zijn maar dan bestel ik zeker opnieuw ! 
En nogmaals bedankt voor je uitstekende service !!! 
Groetjes 
Nancy (Belgie)

Eindelijk een product dat wel goed werkt
Ecrit par marishka
De gang stonk gigantisch naar de kattenpis. Het was helemaal onder het laminaat getrokken. Ik heb van alles geprobeerd maar de stank bleef. Met dit spul was de stank na een paar keer verdwenen. Eindelijk een product dat wel goed werkt! (Ik wou alleen dat ik dit eerder geweten had) 
groetjes, 
marishka

Werkt zoals gezegd wordt.
Ecrit par N. Eijk
Goed spul. Werkt zoals gezegd wordt. Snelle levering. 
Het werkt zo goed dat nu een weer een bestelling gaan plaatsten. We hebben een zogenaamde plaskater, en zullen dit spul(helaas) nog vaak nodig hebben.

Inderdaad superspul!
Ecrit par n.frusch
Via Google kwam ik op jullie site, en ben blij toe! Ik heb een poes met blaasproblemen en ik was al bang dat ik erg vaak een andere bank moest nemen! Maar de UF2000 werkt super! Zelfs als de poes weer op de behandelde plek druppelt, gaat het niet meteen weer enorm stinken. Ik had niet gedacht dat het zo goed zou werken. Ik wordt vrees ik vaste klant...

snelle levering en resultaat
Ecrit par pbeentjes
De bestelling werd de dag na betaling afgeleverd door de postbode. Het stuk vloerbedekking waar kattenpis op zat flink beneveld met UF2000 en de geur is stukken minder. Heeft nog wel een behandeling nodig maar het was dan ook helemaal ingetrokken (ook in de ondergrond). Vele malen beter resultaat dan produkten uit de supermarkt.

Ideaal hoor.
Ecrit par C. Sligtenhorst
Mijn eerste fles UF2000 tegen urinegeur was zo leeg, daarom de concentraat fles maar besteld. Ideaal hoor. Maandagmiddag besteld en dinsdagmorgen werd het alweer geleverd. Heel fijn, kon ik gelijk verder met mijn strijd tegen die vieze lucht.

Ik wil jullie bedanken voor de goede ser
Ecrit par B. Eestermans
Hallo, 
 
Ik wil jullie bedanken voor de goede service, binnen 1 dag had ik jullie producten in huis!!! super.. 
Heb een pup van 4 maanden en heeft de afgelopen tijd een aantal keer zijn behoefte op mijn vloerbedekking gedaan ipv buiten... oeps.. 
Met als resultaat: een hele onprettige geur in huis.. 
Ik heb UF2000 gebruikt en de lucht is al een heel stuk minder.. 
Ik ga nu ook gelijk een nieuwe fles bestellen... 
 
Bedankt voor de snelle service en dat jullie een product op de markt hebben gebracht dat ook echt werkt. 
 
Super!! 
 
Doei, doei, 
Brenda

Werkt goed
Ecrit par janvlug
UF2000 werkt goed en werd zeer snel geleverd. Onze kat plast op de mat bij de voordeur. De stank was ook in het beton getrokken. Na behandeling was de stank zo goed als verdwenen. Helaas is het lastiger om de kat te leren niet meer op de mat te plassen. Ik ga nu dus maar een fles UF2000 concentraat bestellen :-(

Wondermiddel? JA!
Ecrit par sjaakboot
Al jaren lang van alles zonder succes geprobeerd. Vorige week UF2000 geprobeerd en de lucht is nu al bijna weg! Kom deze week een nieuwe navulling halen!

Geen zorgen meer om kattenpisstank
Ecrit par D. manders
Jarenlang zit ik met een sproeiende kater. Met elke dag zijn sporen naboenen verdreef ik de geur niet. Zeker niet die geursporen die diep in de voegen van de tegelvloer waren getrokken. Ik ben blij met de UF2000, omdat na een lange geduldige behandeling van de hardnekkige probleemplekken, de stank eindelijk verdwenen lijkt te zijn. 
Bovendien is de afhandeling van de bestellingen correct, doeltreffend en zeer snel. Dat kom je nog maar weinig tegen.

Superspul
Ecrit par E. Huijts
Op z`n tijd spuit onze kater binnen in huis, laatst tegen de stoffenzitbank, vloekleed en laminaat. 
Schoon gemaakt met schuimvoor meubels, de lucht ging niet weg.  
Op het internet Ecodor gevonden, besteld en verschillende malen met het produkt gedept en gespoten. 
Gelukkig de geur is weg, fijn iets gevonden te hebben wat werkt. 
Service en afleveren van de artikelen is zeer goed.

prima produkt, uitstekende levering.
Ecrit par J. van der Werff
prima produkt, uitstekende levering. het lost het probleem niet op, maar bestrijdt de symptonen perfect!

Superspul
Ecrit par ivoCC
Vanochtend de UF2000 ontvangen en direct uitgeprobeerd. Ik heb zelf een aantal sproeiende poezen in huis lopen die er wat van kunnen (zeker bij de ramen en deuren). Alles schoongemaakt en behandeld met UF2000 en het ruikt direct een stuk aangenamer. Zoals het er nu uit ziet, ga ik zeker een vaste klant worden !

Geweldig het helpt echt.
Ecrit par Fenna
Vooral fijn dat er snel wordt geleverd. Eerst maar even de kat uit de boom gekeken. En .... de ervaring is meer dan OK. Het neemt goed de geuren weg. Ik moet nu echt aan de slag omdat op diverse plaatsen in het huis is gesproeid, dus ik zal een goede klant worden denk ik zo. Een uitkomst dus UF2000. Hoort zegt het voort. Ik zal er zeker voor zorgdragen.  
 
Hartelijke groet en Marcellina nog bedankt voor de tip.  
 
Fenna

We zijn super blij met dit product.
Ecrit par A. Crouse
We zijn super blij met dit product. We hebben zoveel geprobeerd en niets hielp. Eindelijk kunnen we weer mensen met een gerust hart uitnodigen!

die UF 2000 helpt echt.
Ecrit par M. Ploegstra
Ja, ik ben nu eindelijk ook overtuigd, die UF 2000 helpt echt. Mijn leren bank was verramponneert door mijn kat, in het leer en in de foam was de lucht weggetrokken. Vreselijk was het! Als ik mijn huis binnenkwma vloog het me aan die geur. Bank weg? Geen geld voor een andere? 
Via via op de site van Ecodor beland en na dagen lang de bank verzadigen met UF 2000 is het nu eindelijk zover, de geur is niet meer aanwezig en af en toe spray ik nog om dat zo te houden.  
Nu bestel ik de concentraat, wnat ik ga andere plekken in huis nu ook aanpakken!

Perfect spul
Ecrit par B. Stuurman
Perfect spul. Na oplevering van ons nieuwe huis had een buurkat het kattenluik ontdekt. En binnen zijn sporen achtergelaten...Stank is al bijna weg! 
 
Grt - Bas

12 katten
Ecrit par keesmilord
Met 12 katten en 2 honden in huis gebeuren er regelmatig "ongelukjes" in huis. De UF2000 is prima om de geurtjes te verwijderen. 
Ene dag besteld en volgende dag was het al in huis,ofwel een goede service.

Dat scheelt mij een nieuw bankstel kopen
Ecrit par Vera B.
Nadat ik UF2000 supersnel thuis heb ontvangen heb ik het direct uitgeprobeerd. Mijn kat had op de bank geplast en de urine was door het hele kussen heen getrokken.  
 
Ik heb het nu twee keer behandelt en de geur is nagenoeg verdwenen. Echt super. Ik denk dat als ik het nog een keer behandelt heb de geur helemaal weg is. 
Dat scheelt mij een nieuw bankstel kopen! 

De spray werkt bij ons zeer snel.
Ecrit par Fam van de Worp
Hallo, met een snelle levering ook een goed product geleverd. 
De spray werkt bij ons zeer snel. 
Onze hond had per ongeluk geplast op onze grindvloer. De vloer behandeld en 
na 2 keer was de reuk verdwenen. 
Gelijk een grote verpaking besteld. 
 
Mvgr; Fam van de Worp

UF 2000
Ecrit par cdnie
Wonderspul! Jaren gevochten tegen kattenplas van kater. Nu ik gesproeid heb, plast hij ook nog eens veel minder!

het is inderdaad heel goed spul
Ecrit par louisse
gebruik de ecodor voor kattenpies nu een tijdje en het is inderdaad heel goed spul al is mijn kat een aanhouder want hij piest nog steeds . maar ook ik houd aan en ga nu een grotere inhoud bestellen.

Superspul
Ecrit par Verdonk
Na de geboorte van onze dochter begon één van onze katten op de deurmat te plassen. We hebben de mat schoongespoten, uitgewassen, het hielp allemaal niets!  
Uiteindelijk UF2000 besteld en de geur is weg! zelfs uit het onderliggende beton. 
Ik heb het spul inmiddels al aan verschillende mensen aangeraden en ben erg benieuwd naar hun mening! 
Ik bestel in ieder geval een nieuwe fles.... voor het geval dat!

Geloof dat het echt werkt!!
Ecrit par vente
Wij hebben een nieuwe bank gekocht (geschuurd,pilotenleer) 
Waarschijnlijk stond de geru van het nieuwe leder onze kat niet aan en hij begon er meteen op te plassen.. 
Alles geprobeerd, de meeste dure mideltjes, maar niks hielp, overal kwam de kattenurinegeur doorheen, en zodra hij dat weer rook ging hij weer.. 
Elke dag de bank barricaderen, gek werden we ervan! 
Toen Ecodor gebruikt en wonder boven wonder plast hij nu al meer dan een week niet meer op de bank en zijn de vlekken bijna verdwenen!! 
Wel groot inslaan want het flesje van 250ml was niet genoeg voor de bank,ik ga meteen wat voorraad inslaan! 
Kan nu gelukkig alsnog van mijn nieuwe bank genieten! 
Hartstikke bedankt! 

waauw
Ecrit par bibi349
sinds kort is indy bij ons, een schat van een maine coon kater, maar hij heeft de neiging om af en toe te laten weten tot waar zijn terrein gaat (sproeien) op het net gaan zoeken en ecodor tegengekomen!!! mijn en indy's redding van een castatie.Echt alle luchtjes zijn weg. Even met een doekje vergen, UF2000 erover sproeien en er is niets meer te ruiken. Met de lamp zelfs oude sproeiplekken ontdekt van mijn andere katten!! Echt een topprodukt, ik bestel gelijk e bus met concentraat voor je weet maat nooit.... 
 

na even gegoogeld te hebben vond ik deze
Ecrit par A. Rietman
geweldig, mijn kater was tijdens de vakantie bij mijn dochter en heeft een geur achtergelaten op de bank, de geur was inmiddels twee weken oud, alles geprobeerd en na even gegoogeld te hebben vond ik deze site,...en het heeft geholpen, de geur is weg na een paar keer behandelen.

Hartelijk dank voor een geweldig produkt
Ecrit par B. Galliford
Hartelijk dank voor een geweldige produkt! Hoewel het niet de oorspronkelijke poes probleem kan oplossen - wij zijn behoorlijk tevreden met de hulp van deze middel. Levering liep ook zeer goed. 

eindelijk een product dat werkt!
Ecrit par ninka
Hehe, eindelijk een product dat werkt! En met een supersnelle bezorgservice!

Echt het werkt!
Ecrit par m.robert
Zo maar plotseling begon mijn siameze kater Thawi te sproeien in huis. Van lieverlee ging zijn vriend Thycho gezellig meedoen. Ten einde raad kwam ik via Google op jullie side terecht. 
Wat een snelle levering! Ik bestelde UF 2000. En echt het werkt.  
Oude urineplaatsen moest ik een aantal keren behandelen,maar uiteinelijk verdween de geur.En je gelooft het niet, mijn katers zijn gestopt met sproeien, zo ineens.

Happy!
Ecrit par Bizzy
Eindelijk een middel wat écht werkt en waar geen geurtje aan zit. Zo kan niet een of ander chemisch geurtje mij irriteren.

AANRADER VOOR IEDEREEN DIE TEN EINDE RAA
Ecrit par M.Vermeer
Wij hadden alles al geprobeerd,van schoonmaken met biotex. 
Spullen voor in het stopcontact vd dierenarts. 
Toch ecodor kattepisverwijderaar besteld.en het werkt. 
Ongelooflijk ons huis ruikt niet meer naar kattepis. 
 
AANRADER VOOR IEDEREEN DIE TEN EINDE RAAD IS.

Mijn kat had de neiging te plassen
Ecrit par G. Alberts
Prima product! Mijn kat had de neiging op bij de voordeur te plassen en je rook het gelijk bij binnenkomst. Het was extra vervelend omdat er beton onder ligt.Maar UF 2000 gebruikt en de geur is nagenoeg verdwenen. Echt geweldig, ik ga gauw wat bij bestellen voor een eventueel volgend "ongelukje".

uf2000
Ecrit par bbmarktplaats
Wij hebben dit product geleend van onze buren en het werkt echt. Onze poes pist altijd op de mat zodra wij op vakantie zijn, stress? Nou ja het werkt dus ik ga zeker meer bestellen.

geweldig
Ecrit par minifig
het werkt en bovendien ongemeen snel geleverd

kattepis
Ecrit par pefrakero
Het was inmiddels al een half jaar geleden dat de kat op de trap geplast heeft, ik heb met azijn en andere middelen iedere dag gereinigd, maar zodra je de gang in kwam lopen rook je die wemige geur weer, echt afschuwelijk. Nu heb ik jullie produkt besteld wat trouwens super snel geleverd word. 
Ik had niet veel verwachting omdat het al zolang in de trap was getrokken. 
Ik heb jullie spul 2 dagen achter elkaar gewoon erop gespoten ook tegen de muur, en wonder boven wonder, we ruiken helemaal niks meer, echt aan te raden, nu kunnen we weer gewoon de gang oplopen, zonder ons te schamen.

nog steeds blij met ecodor UF2000
Ecrit par m.robert
Nu na anderhalf jaar nog steeds enthousiast over dit produkt. Het blijft de belofte waarmaken en ik bestel weer een nieuwe fles geconcentreerd wel te verstaan.

GEWELDIG PRODUCT!!
Ecrit par Flavien
Het werkt perfect!! ik heb voorheen van alles geprobeerd maar het werd alleen maar erger. Tot ik de UF2000 ontdekte!! Ik ben er razend enthousiast over en adviseer hem aan iedereen met huisdieren!! laat geen vlekken achter en neutraliseert zelfs de meest stinkende kattenpis! 
 

Veel te lang gewacht
Ecrit par C. Tops
Na bijna ten einde raad te zijn ondekte ik UF2000. Aangezien we alles al geprobeerd hadden waren we van mening dat dit ons laatste reddingsmiddel zou zijn. Al is het nu 3 keer behandeld en ruiken we het zelf nog wel. Familie en vrienden merken er nog weinig van. Heerlijk geen kattepies luchten meer. We gaan dapper door om het helemaal geurloos te krijgen. Want over 6 weken mag ik bevallen van onze eerste dochter en die hoeft deze lucht niet te ruiken. 
Dank jullie wel!!

Tevreden over product
Ecrit par C.S. van der Linden
Een van onze katten heeft de gewoonte bij stress en irritatie in dezelfde hoek te plassen in de woonkamer. UF2000 helpt om de vieze geur weg te krijgen. Het werkt echter niet bij het voorkomen van terugkerend plassen. Neemt niet weg dat ik erg tevreden ben.

De geur lijkt nu weg te zijn! Ongeloofli
Ecrit par wenda bruins
We hadden alle schoonmaak-middeltjes al geprobeerd, maar niets hielp tegen de geur. Totdat de dierenartsassistente ons wees op UF2000. Enigszins sceptisch bestelde ik het. Toen het bezorgd werd, heb ik gelijk op de muur gespoten. Ik heb het daarna een aantal herhaald. De geur lijkt nu weg te zijn! Ongelooflijk. Ik wilde dat ik dit maanden geleden al had ontdekt!

Houten vloer
Ecrit par saskia westerik
Zelfs op een houten vloer werkt het uitstekend.

Werkt uitstekend
Ecrit par r.geraets
De stoel die wij hiermee behandeld hebben ruikt totaal niet meer naar kattenpis. Geweldig we waren al van plan de stoel weg te doen.

super spul
Ecrit par marcenmarieke
hebben twee kleine hondjes en je ziet niet goed als ze ergens snel hun behoefte hebben gedaan tot je bij een vlek uitkomt nu hebben we een tijd geleden de UF2000 besteld en het werkt echt super we bestellen nu weer een flakon erbij als je de plekken in spuit met de UF 2000 dan plassen ze niet meer op de plek echt super

Super product
Ecrit par j.pleiter
Via google vorige jaar jullie product ontdekt. Ben hier meer dan tevreden over. Helaas nu door mijn voorraad heen, dus vandaag gauw een nieuwe bestelling doen. Super product

Beste uitvinding
Ecrit par M. Willemsen
Hallo Robin, 
Wat een uitvinding! Heb al jaren last van 'opstandige' katten. Op internet jullie gevonden! En het werkt! Spray UF2000 erop en de geur is weg. Ik kan niet meer zonder!

Geur vedwijnt echt!
Ecrit par Dorine
UF2000 verwijdert echt de geur van kattenplas. Daar ben ik heel tevreden over. Je schaamt je toch als je visite krijgt voor de penetrante geur. Helaas plast onze kat nog wel steeds, maar volgens Ecodor hebben katten een beter reuk dan mensen. Daardoor is voldoende sprayen nodig. Ik ga dat nu uitproberen. hebben anderen daar ervaringen mee? 

ff spuiten op de geur en je ruikt niks
Ecrit par wdejong
wij hebben t dus ook aangeschaft 
 
voor de geur werkt t prima, alleen onze hond heef ook nie begrepen dat ie niet meer in de gang mag plassen dat doet ie nog steeds. 
 
maar ff spuiten op de geur en je ruikt niks 
 

Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent laisser un commentaire.
SVP, connectez vous ou enregistrez vous.


 

Language selection

NederlandsFrancaisDeutschEnglish

Voor informatie bel:

+31 10 248 11 22

Votre Panier

Voir le panier
Votre panier est actuellement vide.

The World of Ecodor

The World of Ecodor

Visiteurs en ligne

Il y a actuellement 1 invité en ligne