Ecodor, professionals in geurbestrijding!
Ecodor, professionals in geurbestrijding!
Last van geurhinder en/of stankoverlast? Nare geurtjes neutraliseren zonder parfum? Geuren bestrijden? Bel Ecodor.
Ecodor kan de stank verwijderen op een natuurlijke manier waardoor stankklachten en of stankhinder wordt verwijderd! Ecodor is specialist in het ontgeuren middels enzymverneveling. Onze ontgeuringsproducten elimineren geuren snel, en op een natuurlijke wijze.
Onze ontgeuring technologie is in staat uw geuroverlast te beheersen zonder gebruik te maken van milieuonvriendelijke chemicaliën en/of maskeringproducten.
Ecodor beschikt over volledig natuurlijk gefermenteerde producten die effectief organische geuren afbreekt.
De krachtige samenstelling van de Ecodor producten zorgt ervoor dat de afbraak en neutralisatie van de organische moleculen die stank veroorzaken versneld wordt en elimineert zodoende de bron van de geur. Een volledige geurneutralisatie (geurvrij) is het resultaat. De ontgeuringsinstallaties zijn ook te huur. Verhuur van vernevel installaties. Onze vernevelinstallaties zijn ook uitstekend in te zetten als stofbestrijding / ontstoffing. Door de waterdruppeltjes wordt het fijne stof geabsorbeerd en neergeslagen.
Voorbeelden van succesvolle ontgeuring met Ecodor producten zijn: Slibopslag en/of verwerking; (Huis)vuil en/of GFT overslag; Afvalverwerking; Waterzuivering; Vlees-, visverwerking; Slachterij, destructiebedrijven; Composteerinrichtingen; Levensmiddelenindustrie; Veestallen; Veevoederindustrie; Papierfabrieken; maar ook geurneutralisatie van urine, stank van kattepis, geuroverlast van kookluchtjes, geur van eetluchtjes, stank van rook, stank van huisdieren.
Kortom Ecodor is uw partner wanneer u te maken heeft met stank en/of stof overlast.
Enkele Ecodor ontgeuringsproducten zijn: EC250, OdorShield, UF2000, NaturCare, Ecodor, EcoHome, EcoCar, EcoPet, Geur- en vlekweg, Wonderschoon, HappyFeet, SC professional, QAT, SRM marker, SL-Blue, SL bleu.
Synoniemen Ecodor EC250:   Enzymconcentraat, Jascair, EC 250, EC250, BEKA clean 2060
Voor links over alles wat met ontgeuren en stank te maken heeft verwijzen wij u naar de http://stank.pagina.nl site.
 

Kies uw taal

NederlandsFrancaisDeutschEnglish

Voor informatie bel:

+31 10 248 11 22

Uw Mandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.
Klik hier voor de webshop

The World of Ecodor

The World of Ecodor

Who's Online