Het verwijderen van geur van katten-spritz-pies

kat.gifAl weer 2 jaar geleden lanceerde het bedrijf Ecodor enkele nieuwe producten om de vlekken en geuren van katten urine te neutraliseren. Eindelijk producten die wél goed werken tegen kattenpies! Zo goed zelfs dat honderdduizenden mensen in heel europa ze gebruiken.
Bij huisdieren lijkt de wet van Murphy wel van toepassing: uitwerpselen of braaksel belanden meestal op het bankstel of op het tapijt. Ecodor weet hoe je de vlekken en de geuren moet aanpakken.
Je wil immers niet dat kat of hondlief het plekje naderhand nog eens opzoekt.
 
Urinevlekken op zich kan je gemakkelijk aanpakken, de geurtjes daarentegen zijn moeilijker weg te krijgen. Bovendien hebben huisdieren een veel betere reukzin dan wij: ze herkennen hun geur maar al te goed en komen snel in de verleiding om de plaats nog een keer te gebruiken.
Vooral katten en met name katers zoeken hun oude plekjes terug op. De cyclus herhaalt zich keer op keer, met als gevolg dat in sommige gevallen de meubels en/of vloeren verwijderd moeten worden, of erger nog, zelfs de dieren.

Ecodor producten maskeren niet!

combi_en.jpg
Bestellen
Ecodor heeft voor u de oplossing! EcoPet Geur & Vlekweg of UF2000 tegen urinegeur.
EcoPet geur & vlekweg is een bio-spray welke onaangename geurtjes verwijdert op plaatsen waar uw huisdier komt of verblijft, zoals de kattenbak, hondenmand, kooien van knaagdieren, etc. UF2000 is een krachtige geurneutralisator die effectief de strijd aanbindt met urinegeur in o.a. meubels, (houten) vloeren, beton of vloerbedekking. Ecodor UF2000 is niet alléén tegen verwijderen van urine van katten, maar ook tegen urine van honden of mensen te gebruiken. Een geurvrije (zonder parfum) omgeving is het resultaat.

Het unieke van de Ecodor producten is dat deze in staat zijn geuroverlast te beheersen zonder gebruik te maken van milieuonvriendelijke chemicaliën en/of maskeringsproducten. De plantaardige enzymen in de Ecodor producten werken als een katalysator voor de bacteriën die aanwezig zijn in de lucht en zetten deze aan tot een snellere vernietiging van de geur. Ecodor producten zijn niet toxisch, niet irriterend, bacterievrij, biologisch afbreekbaar en hypo allergeen. De verpakkingen bevatten geen drijfgas.


Ecodor producten bestellen

De Ecodor producten zijn te bestellen in de webwinkel door HIER te klikken.
Over het algemeen geldt, vandaag besteld, morgen in huis.
Momenteel zijn beide producten in één voordelig urinegeur bestrijder combinatie pakket te verkrijgen via onze webwinkel.

Reacties
We zitten weer met plezier op de bank!
Geschreven door Milou Pijls-Stribos
Hallo, 
Het is alweer een tijdje geleden dat ik dit combi-pakket heb besteld. Inmiddels zijn beide flessen bijna leeg en is de geur van kattepies nagenoeg helemaal weg. Helemaal TOP! Het geval was dat een van onze katten steevast op een van onze favourite banken bleef plassen. Nu is dat op een leren bank nog redelijk snel en goed schoon te maken, echter... de plas en dus ook de geur was ook in de hele binnenbekleding van de bank gaan zitten en dus enorm gaan stinken. Afschuwelijk! Met Ecopet is de geur nu nagenoeg weg. Na vele andere dingen te hebben geprobeerd, heb ik nu toch echt DE oplossing gevonden. Veel dank daarvoor want inmiddels zitten we weer met plezier op de bank! 
Ik ga zeker binnenkort weer een bestelling plaatsen en zal ook zeker aan anderen jullie middel aanbevelen. 
Hartelijke groet van Milou!

Ik zorg ervoor dat ik het altijd in huis
Geschreven door Marissa
Echt top dit combipakket. Ik heb een kamer waar mijn kattten en zo af en toe mijn hond gingen plassen, (als er al een luchtje was, moest daar natuurlijk weer overheen geplast worden) Ik heb steeds de vloerbedekking gereinigd met van alles en nog wat, maar de lucht bleef maar hangen. Met dit combipakket heb ik nu 2 keer de vloerbedekking goed ingesprayed en vervolgens met de lucht spray flink in de kamer gespoten en de geur is nagenoeg weg. En nacht laten inwerken, overdag het raam open en s avonds deze behandeling weer herhaald. De geur is nagenoeg weg. Ik raad het iedereen aan, en blij dat ik DE oplossing heb gevonden. 
Ook zeer tevreden ben ik over de snelle service en levering. Gisteren besteld en vandaag al in huis. Ik zorg ervoor dat ik het altijd in huis heb! 
 
Met vriendelijke groet, 
Marissa

Ecopet en de UF2000 staan voortaan bij m
Geschreven door Ineke van Loon Den Bosch
Hallo ben via een vriendin aan dit middel gekomen, en het werkt echt heel goed, idd als de honden of katten moesten spugen het liefst op het tapijt of op de bank. En het word helemaal schoon en de geur is weg, dus de Ecopet en de UF2000 staan voortaan bij mij in de kast. Ook de service van Ecodor is helemaal goed, kreeg een spuit fles die niet werkte maar na een e-mail te hebben gestuurd kreeg ik gratis een tweede toegestuurd ga zo door.

De lucht en de vlekken zijn helemaal weg
Geschreven door E.P. Rossum
Bij toeval jullie producten ontdekt, echt super. 
Heb al veel geprobeerd maar niets zoveel resultaat 
als dit combi pakket. Ook bij mij was er een geliefde "plasstoel". De lucht en de vlekken zijn helemaal weg. Preventief spuit ik nog ieder dag een beetje en tot nu toe wordt de stoel met rust gelaten. 
Zal dit combipakket aanbevelen bij anderen.

Wereldspul!!
Geschreven door C. Sligtenhorst
Wereldspul!! 
Wat ben ik blij dat ik jullie gevonden heb. Ik was de wanhoop nabij met twee plassende poezen in huis tot ik via een nieuwsbrief over kattengedrag op jullie site terecht ben gekomen. Toen ik het pakketje binnen kreeg, ben ik er gelijk mee aan de slag gegaan en het werkt echt!!! Jullie hebben er een klant bij! 
C. Sligtenhorst 

Ben een zeer tevreden klant.
Geschreven door B. Mik
Heb een tijdje terug het combi-pakket besteld bij jullie. Wonderspul, werkt super. 
Vandaag maar meteen een grotere fles besteld. 
Bedankt voor de goede en snelle service en voor een produkt dat wel werkt. 
Ben een zeer tevreden klant. 
 
Groetjesssssssss Bianca

Het is erg goed spul.
Geschreven door R. Jong
Het is erg goed spul. 
Ben blij het gevonden te hebben. 
 
1 van mijn 7 katten blijft plassen dus nu maar de concenrtaat bestellen zodat ik de geur goed te lijf kan gaan.. 
Het huis ruikt in ieder geval al een stuk minden en ik durf weer mensen uit te nodiggen!! 
 
Sper!!

Maar gelukkig was daar het wondermiddel
Geschreven door M. Stekelenburg
Wij hebben een kat die ook bij de voordeur aan het plassen is geslagen...net een nieuw huis en de kat is het er allemaal niet mee eens. Met als gevolg dat alle kattenpies in het beton is getrokken. 
Maar gelukkig was daar het wondermiddel en is na een paar behandelingen de geur zo goed als verdwenen !!!

een TOP PRODUCT, EEN ECHTE AANRADER !!!!
Geschreven door G. Kruimel
Mijn poes van 10 jaar oud begon ineens in het halletje voor de kamerdeur te plassen, deze deur zit als ik weg ben dicht. 
Misschien het gemis van haar vriend ( heb mijn kater in februari in moeten laten slapen) of verveling. 
De lucht was niet te harden. 
Met ecodor is het nu al een stuk minder, was ik maar eerder aan dit product gekomen. 
Doordat ze het verschillende malen gedaan heeft moet ik toch een fles bij bestellen, maar blijf het een wondermiddel vinden en heb het er graag voor over. 
een TOP PRODUCT, EEN ECHTE AANRADER !!!!!!

Het werkt ....... echt...........
Geschreven door Coco
Hallo, ook ik ben heel blij met dit product ook mijn kat vind de mat in de hal geweldig en de convectorput in huis is ook zon plekje. Maar met het combi pakket ben ik nu van de lucht af. Ook de voegen van de WC vloer waar ..... sorry mannen....... door mannen toch vaak naast de WC geplast wordt is weer helemaal schoon en geen geurtjes meer. Helemaal top. Ga nu voor de fles concentraat want ik wil dit product wel altijd in huis hebben voor het geval dat.

Ik ben blij dat er een produkt bestaat d
Geschreven door Roos T.
Wij hebben 6 katten waarvan 2 katers. Helaas gaat er bij de heren wel eens iets mis, ze sproeien regelmatig. Bij zoeken naar sproeiende katers op internet werd ergens jullie produkt genoemd. Enigsinds sceptisch heb ik een totaal pakket besteld, maar ik bestel nu een liter concentraat van UF 2000 en van Ecopet. 
Ik ben blij dat er een produkt bestaat dat echt de geur wegneemt. 
Roos T.

Ik dacht; Ja, het zal wel!
Geschreven door L. Klick
Via Google ben ik op deze site gekomen,en ik ben de resensie gaan lezen en ik dacht zoals vele andere denk ik ja zal wel.Maar omdat ik een poes heb die uit boosheid als we niet thuis zijn of geen aandacht krijgt door het hele huis plast heb ik het toch maar besteld.Ik ben een week weggeweest en mijn vriend was wel thuis want die moest werken dus ze was veel alleen, een heeft mevrouwtje alle twee de banken onder geplast.Ik dacht dat ik gek werd. ik was donderdag terug en ik heb het vrijdag besteld en had het zaterdag al in huis ongeloofelijk wat een goeie service superrrrr mijn complimenten. en het mooiste van alles ik kwam vanochtend beneden en echt waar de lucht is al zo goed als weg. het werkt echt ik ga het van de week nog een keertje spuiten en dan ruik je het helemaal niet meer ongeloofelijk echt een aanrader het is echt een top product en het scheelt mij een nieuwe bank.ik hoop het niet meer nodig te hebben maar mocht het zo zijn dan bestel ik het zeker weer.mijn dank

De stank is absoluut verdwenen.
Geschreven door GT Haak
Ook wij dachten, tja mooie verhalen het zal wel...., nou inderdaad we hadden een combi pakket besteld op zondag, dinsdag aflevering en wij tegen 22.30 met de lamp achter de vlekken aan. een recente was perfect te zien, de oudste (ca. 4 mnd.) niet meer, maar we wisten dat het er zat! (vloerbedekking met foamrug geplakt op beton) dus met UF2000 aan de slag, vuilniszak erover, en dit 5x herhaalt. eigenlijk zouden we nog een keer of 2 moeten sprayen, maar de stank die je anders tegemoet kwam als de deur openging is absoluut verdwenen. we bestellen voor de zekerheid nog maar 1 ltr. bij. 
Je weet het nooit met 4 katten in huis.

geur is nu stukken minder geworden.
Geschreven door M. Hoek
Dit pakketje besteld via de website, 2 dagen later keurig ontvangen in doosje met piepschuim.  
 
UF2000 spray op grote en oude urinevlekken gesprayed, geur is nu stukken minder geworden. Zijn dus enthousiast en bestellen nu de concentrated versie (flesje gaat nl. in ons geval snel leeg).

Gelukkig blijkt dit product echt te werk
Geschreven door A. Oosten
Onze poes had bij ons op de bank gepiest. Geen bank van leer dus, maar zo eentje met dikke kussens die er niet af kunnen. Drama dus. Gelukkig blijkt dit product echt te werken. Als de pies echter diep zit moet je wel een aantal keer spuiten dus bestel maar meteen twee flesjes! Is een stuk goedkoper dan een nieuwe bank. We hadden ook een opsporingslamje erbij, maar dat werkt niet op donkere ondergrond. I.e.g. niet op onze bank.

Ongelooflijk!
Geschreven door Ongelooflijk!
Ongelooflijk! Al maanden hadden we last van kattengeur en dankzij dit produkt was alles weg. Eindelijk weer normaal leven!

De ecopet ben ik ook heel tevreden over.
Geschreven door L. Wouterson
Ik heb het een aantal keren op het beton gespoten bij de voordeur, daar bleef ze plassen, en ik heb het op de deurmat een aantal keer gebruikt.. 
De ecopet ben ik ook heel tevreden over.. 
Ik vond het een snelle levering, en ik zal het blijven gebruiken.

huize P. was weer helemaal fris
Geschreven door E. Pos
Afgelopen zaterdagavond hadden wij onze eigen CSI-serie hier in huize P. want het pakket met de lamp was binnen gekomen, mijn man op de knieeen met de lamp als sergeant R. en ik er achteraan met de spray als luitenant E. Zondagmorgen huize P. was weer helemaal fris en bijna geheel ontdaan van alle vieze geurtjes die onze Straatmadelief (z/w/ felix-poesje) tijdens onze vakantie samen met haar straatvrienden hadden achter gelaten, wij hebben 6 katten, waaronder Stressy Chessy onze hypernerveuze Maine Coon die ook nogal los op de blaas is, maar nu met de detectielamp en de spuitbus Ecodor voel ik me niet meer zo wanhopig zoals voorheen wel gebeurde, topprodukt.

OPSCHEPPEN
Geschreven door MP Houtkamp
Ik had voor de eerste keer een pakketje besteld 1 keer gebruikt het is fantastisch opscheppen tegen mijn vriendin hoe goed het wel niet was resultaat weg pakketje nu maar weer een nieuwe besteld maar ik blijf het toch door vertellen hoor.PRIMA SPUL.

Zowel het bedrijf als het product zijn e
Geschreven door E. Hofmijster
Werkt prima!!! Ik heb 1 kat die af en toe in huis plast. Ik heb een vloer van natuurgrind spray UF 2000 erop en de lucht is weg. Helaas werkt de lamp niet bij mij. Misschien omdat het een zwarte vloer is?? Heb inmiddels al een 2de bestelling binnen. 
Service van Ecodor is ook prima. Had bij de lamp geen batterijen gekregen. Bij de 2de bestelling kreeg ik daarom een korting. Levering is ook goed en erg snel! 
Zowel het bedrijf als het product zijn een aanrader!

Eindelijk iets wat werkt!
Geschreven door castricum
Wij hebben een poes die regelatmatig op de trapbekleding, tegen de muur en op de lederen stoel plast. Niets werkte, goed schoonmaken met allerlei spullen, zelfs daarna opnieuw ververven, nada.  
Toch maar weer het internet op en zoeken en toen kwam ik dit product tegen. Als allerlaatste redmiddel bestelt en ...HET WERKT ECHT. geen nare geurtjes meer, geen zichtbare 'urinevlekken'tegen de muur en op de stoel. HEERLIJK.  
Super uitvinding.

super
Geschreven door annie balis
Eindelijk een huis dat niet stinkt naar de kattenpies. Ook het lampje is geweldig. Ik hoef niet meer als een snuffelhond rond te kruipen om te zoeken waar de kat geplast heeft. Ook bedankt voor de snelle service

Het werkt echt!
Geschreven door h_dummer
Deze produkten werken echt! Wij hebben vier katten en n ervan urineert regelmatig bij de voordeur. Erg vervelend natuurlijk want de gasten werden bij elk bezoek direkt geconfronteerd met, de urinelucht, onze katten. We hebben van alles geprobeerd, helaas zonder het gewenste resultaat. Maar via internet kwamen we op deze website. Direkt een pakket bestelt en na een aantal keer sprayen met ecopet en UF2000 is de nare lucht verdwenen. Wondermiddel! Wij hebben er erg veel plezier van!

Het werkt
Geschreven door Christel21
Wij hebben een houten zacht grenen vloer in de woonkamer en tegels in onze hal. Onze kat had zomaar op de drempel tussen de woonkamer en de hal gepiest, het is hier tussen de vloerdelen gelopen en ook in het beton op de scheiding naar de hal, het heeft al een flinke tijd ingetrokken want we wisten eerst niet waar de stank vandaan kwam, het stonk niet in de woonkamer maar wel in de hal, we dachten eerst dat er een kat tegen de voordeur had gepiest, na lang zoeken kwamen we er achter dat het onze eigen kat is geweest. Van alles geprobeerd na veel lezen op internet, daar werdt aangeraden het met spiritus of pure alcohol te besproeien, dit had geen enkel effect. Op internet op deze site terecht gekomen en UF2000 besteld, ik geloof eigenlijk nooit in zulke middeltjes, het wordt altijd mooi verteld dat het werkt, maar dat doet het vaak niet. Toch maar besteld omdat ik ten einde raad was... en zowaar...het werkt echt!!! Omdat het al flink ingetrokken was hebben we wel een hele flacon gebruikt maar de geur is weg... als je met je neus op het beton ruikt is de geur niet helemaal weg, maar het stinkt niet meer in de hal. Ik heb nu een extra flacon UF2000 besteld met een navulfles van 1 liter. Dit omdat mijn kat daar eergister weer heeft geplast, dit was een klein beetje onze eigen schult omdat we door drukte de kattenbak even vergeten waren...maar ik maak me nu niet meer zo'n zorgen omdat met UF2000 de geur zo weg is! Echt een top middeltje! Groetjes Christel

Weg stank
Geschreven door toos
Helemaal super, katten vinden het leuk om voor de buitendeur te piesen. Helaas moest de hele vloer eruit, maar behandeld en geur weg.  
 
Nu nog een nieuw vloertje en wij zijn weer blij. 
 
 
 

Eindelijk die geur uit het dekbed
Geschreven door Trudie
Een oude zieke kat gehad die niet meer van het bed kon springen ...dat had ik te laat door. Deze eerste keer ging alles er wel goed uit maar toen kwam de nieuwe kat en het eerste wat ze deed was plassen op de zelfde plek. 
Van alles geprobeert niets hielp. Tot verleden week iemand me over dit produckt vertelde, meteen besteld....de volgende dag al in huis en ik heb nu een heel schoon dekbed ...!!!! 
Eindelijk! 
Ik ga weer gauw bijbestellen! 
Groetjes Trudie

de bank ruikt weer heerlijk!
Geschreven door julia harmsen
heey! 
ik heb een kat die al 2 jaar in me huis plast, ben naar de dokter alles geweest, uiteindelijk zit ze nu aan een dieet.dus van het plassen was ik af! maar de geur die nog in me huis was kreeg ik er niet uit, de hoezen van de bank wassen wat ik wou, maar je bleef het ruiken. 
geen idee meer hoe ik op deze site kwam, maar ik dacht ach laat ik het is proberen! gisteren het paket binnen gekregen meteen gebruikt! en jaaa!!! het is eruit!!! stond helemaal in de ronte te springen!! ben helemaal blij!zo blij dat ik binnenkort weer een fles bestel als ze weer plast! ik hoef me nu geen zorgen meer te maken dat ik een nieuwe bank moet kopen, en nieuw tapijt! top spul! en raad het iedereen aan! 
 
vriendelijke groet 
julia

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reacties geven.
Log in of registreer.


 

Kies uw taal

NederlandsFrancaisDeutschEnglish

Voor informatie bel:

+31 10 248 11 22

Uw Mandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.
Klik hier voor de webshop

The World of Ecodor

The World of Ecodor

Who's Online

We hebben 1 gast online