Vernebelungsanlagen
EOCS Kompakt
klik hier om te vergrotenFür kleinere Anwendungsbereiche hat Ecodor ein kompaktes Programm zur Geruchsbekämpfung entwickelt. Das System ist mit einer Laufzeit/Wartezeit-steuerung ausgestattet, kann aber auch extern ein- oder ausgeschaltet werden.
Es können maximal 4 Zerstäuber angeschlossen werden.
Das System eignet sich besonders für kleinere Geruchsquellen wie:
- Containerräume;
- Presscontainer;
- Räume mit Schmutzwäsche usw.
 
Perslucht ontgeuringsinstallatie
There are no translations available

Klik hier om te vergrotenSpeciaal voor de industrie heeft Ecodor een persluchtverstuivier installatie ontwikkeld, bestaande uit een standaard centrale besturingskast, een leidingnet en één of meerdere verstuivers.

Met de verstuivers wordt leidingwater, waarin enzymproduct geïnjecteerd, door middel van perslucht in een uiterst fijne nevel verstoven. Het is een zeer eenvoudig en flexibel systeem waar enkel elektriciteit, water en perslucht bij nodig zijn.

Er kunnen gemakkelijk verstuivers bijgeplaatst worden of uitgeschakeld worden en kan de dosering van het ontgeuringsproduct in de waterleiding tevens makkelijk bijgeregeld worden.
weiter …
 
Hogedruk ontgeuringssysteem
There are no translations available

Klik hier om te vergrotenIndien nabij de te behandelen luchtstroom geen perslucht voorhanden is kan gekozen worden voor een hoge- of midpressure vernevelinstallatie.

De installatie bestaat uit een hoge (mid-) drukpomp en een leidingstreng met verstuivers.
weiter …
 
Mistventilatoren ontgeuringssysteem
There are no translations available

Klik hier om te vergrotenBinnen of buiten, daar waar het nodig is dat de neutralisatievloeistof over een groot oppervlak verneveld wordt, kan gebruik gemaakt worden van een mistventilatoren vernevelinstallatie.

Middels een standaard voor deze toepassing ontwikkelde besturingskast wordt het productmengsel water: Ecodor ontgeuringsproduct naar de mistventilator geleid.

De ventilator heeft een worp van 7,5 tot maximaal 15 meter.
Het vloeistofdebiet is instelbaar van 5 tot 50 liter per uur.
weiter …
 
Mobiel ontgeuringssysteem
There are no translations available

klik hier om te vergrotenWanneer het gewenst is dat de ontgeuringsinstallatie op verschillende lokaties ingezet kan worden, kan een mobiel ontgeuringssysteem geleverd worden.

Gekozen kan worden uit verschillende standaard systemen, desgewenst voorzien van voorraadbuffers voor water en eventueel met een eigen stroomvoorziening.


weiter …
 

Referenties industrie

Language selection

NederlandsFrancaisDeutschEnglish

Voor informatie bel:

+31 10 248 11 22

Your basket

Warenkorb zeigen
Ihr Warenkorb ist derzeit leer.

The World of Ecodor

The World of Ecodor

Who's Online