Links
Wij verkennen geregeld het Web. Als wij interessante sites vinden voegen wij ze aan deze lijst toe voor uw gemak.


Kots? We zijn er, uitstappen!
vrijdag 13 oktober 2006
Geurkaart van NYDe New Yorkse metro blijkt een waar geurenpalet te zijn: op het station van 7th Ave/53rd St ruikt het naar bijvoorbeeld voedsel, maar ook naar uitwerpselen en urine. Reis je een stuk downtown naar Union Square, dan kun je ook het aroma van braaksel, zweet en schimmel opsnuiven.
 
Klik hier voor de geurenkaart van de New Yorkse metro.
 
Stank & waarschuwingscodes
vrijdag 13 oktober 2006
Ga naar website over 'stank & waarschuwingscodes'Wanneer er bijvoorbeeld gedurende een lange periode weinig wind staat, kan de luchtverontreiniging zich in de onderste luchtlagen opbouwen. Dit kan zowel in de zomer als in de winter gebeuren.
Om te voorkomen dat deze situatie optreedt, kan de DCMR een waarschuwingscode uitgeven. Bedrijven zijn dan op basis van hun milieuvergunning verplicht maatregelen te nemen. Dit codesysteem geldt voornamelijk voor de grote industrie: de petrochemische bedrijven van Pernis, Botlek, Europoort en Maasvlakte. Klik hier.

 
Stank startpagina: Alles over stank
dinsdag 10 januari 2006
Klik hier om naar de stank startpagina te gaanBent u op zoek naar alles over stank?

Klik hier om naar de stank startpagina te gaan.

 
MIA / Vamil regeling
woensdag 31 december 2003
Klik hier om naar de website te gaanHet Ecodor Odor Control system maakt deel uit van de MIA en VAMIL-lijst (nummer B 4051 geurbestrijdingssysteem), hetgeen betekent dat het systeem versneld afgeschreven kan worden.

Klik hier om naar de website te gaan. 
Milieuloket
vrijdag 31 december 2004
Klik hier om naar de website te gaanDeze link brengt u naar de website van het Milieuloket, waar o.a. de navolgende onderwerpen zijn te raadplegen: Oorzaken, gevolgen,waar kunt u terecht met klachten, maatregelen, ontwikkelingen, nieuws.

Klik hier om naar de website te gaan. 
Landelijk meetnet
zondag 02 januari 2005
Klik hier om naar de website te gaanHet Landelijk Meetnet Luchtkwaliteit (LML) zorgt voor de continue monitoring van de milieukwaliteit in het luchtcompartiment. De metingen dienen ter toetsing van de luchtkwaliteit aan gestelde normen, samen met modellen, ter ondersteuning van de algemene beschrijving van de luchtkwaliteit op nationale, regionale en lokale schaal en voor het geven van informatie over perioden met verhoogde luchtverontreiniging (smog).
klik hier om naar de website te gaan.
 
Infomil
vrijdag 31 december 2004
Klik hier om naar de website te gaanOp verschillende manieren verschaft InfoMil informatie over het bestrijden van luchtverontreiniging. Een belangrijke activiteit is het opstellen van informatiebladen (fact-sheets) en rapporten over mogelijkheden voor emissiebeperking.

klik hier om naar de website te gaan.


 
Dossier Stankoverlast (Ministerie VROM)
vrijdag 31 december 2004
Klik hier om naar de website te gaanAls een geur hinderlijk wordt, spreken we van stank. Dat is vervelend. Maar naast het ondervinden van hinder kunnen mensen ook lichamelijke klachten overhouden aan stank, bijvoorbeeld hoestbuien, hoofdpijn of een verstoorde ademhaling.

Klik hier om naar de website te gaan.


 

Kies uw taal

NederlandsFrancaisDeutschEnglish

Voor informatie bel:

+31 10 248 11 22

Uw Mandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.
Klik hier voor de webshop

The World of Ecodor

The World of Ecodor

Who's Online

We hebben 1 gast online