Plasje op het tapijt?
There are no translations available

Hoe behandel je de urinevlek op je tapijt met enzymproduct EcoPet Geur & Vlekweg?

Bestel het enzymproduct EcoPet Geur & Vlekweg om de protëinen op te nemen, want die veroorzaken de stank waar een gewoon vlekken of ontgeuringsmiddel niet tegen opgewassen is.

Je bent er even zoet mee, maar je verwijdert wel alle geursporen:

  • Dep het resterende vocht op met keukenpapier, een dweil, een vod... Leg een voldoende dikke laag op de vlek, zodat je erop kan gaan staan. Op die manier absorbeer je zoveel mogelijk vocht.
  • Neem het enzymproduct EcoPet en lees de aanwijzingen op de verpakking. Laat het enzymproduct diep doordringen, net zoals de urine van je huisdier. Wees gerust: een gewoon tapijt kan best wel tegen wat water, dus maak de vlek kletsnat zodat het enzymproduct goed diep kan inwerken.
  • Dek de behandelde plek af met een plastic vuilzak of andere grote zak zonder bedrukking of met de bedrukking naar boven. Laat deze  circa 24 uur liggen. Leg er iets zwaars op, dan kan het enzymproduct niet snel opdrogen.
  • Haal de plastic zak weg en laat de vlek nu goed drogen. Dat kan best een week duren. Als je het drogen wil versnellen, kan je er een ventilator bij zetten.  
  • Als de vlek volledig droog is, moet je er eens aan ruiken. Bespeur je nog een geurtje? Herhaal dan bovenstaande stappen.
Bestel UF2000 online
Test onze producten bij twijfel eerst op een onopvallende plek.


Reakties van klanten
 

Language selection

NederlandsFrancaisDeutschEnglish

Voor informatie bel:

+31 10 248 11 22

Votre Panier

Voir le panier
Votre panier est actuellement vide.

The World of Ecodor

The World of Ecodor

Visiteurs en ligne